Praktijk VerbeterKunst
Last omzetten in kracht, verlicht het leven.

Zinvol leven, hoe ga ik dat krijgen?

Herken je sommige van de volgende levensvragen die je misschien al van kinds af aan hebt; "Hoe krijg ik passie in mijn leven?", "Wat doe ik hier op deze wereld?", "Hoe kan ik mezelf nu écht nuttig maken?", "Welk werk past nu echt bij mij?", "Wie ben ik nou eigenlijk precies en waar sta ik nou eigenlijk écht voor?", "Wat bedoelen ze toch met 'leven vanuit je hart'?",  "Waarom doe ik de dingen anders, dan dat ik daadwerkelijk zou willen?", "Wat is nou werkelijk mijn levensdoel?"

Al deze vragen geven het signaal af dat je nog niet daadwerkelijk hebt ontdekt wie je écht bent, wat je écht kunt en wat je daardoor werkelijk kunt en wilt gaan doen. Ik draag de overtuiging dat we allemaal een eigen doel in het leven hebben. Ik geloof erin dat de mensen die hebben ontdekt wie zij werkelijk zijn, vanuit hun hart hebben ontdekt wat zij willen doen, om vervolgens ook vanuit hun hart te gaan leven en werken. Het zijn de mensen die een sterke positieve invloed willen en gaan uitoefenen op mens, dier en milieu. En dat is mooi, want we zien allemaal dat de wereld dat hard kan gebruiken. 

Om tot het punt te komen dat je weet wie je bent en wat je wilt gaan betekenen voor de omgeving, kan een lange weg zijn. Veel mensen zullen het zelfs nooit vinden. Daar is op zich niks mis mee, maar als jij je leven toch meer kleur wilt gaan geven, kan dit veel effectiever door een goede begeleiding. 

Hoe mooi is het als je deze zoektocht kunt inkorten, waardoor je sneller en langer in je nieuwe passievolle leven kunt stappen!?

Mijn aanpak:

Via de VBK-methode® pakken we de effectieve weg om de invulling van jouw "zinvol leven" te ontdekken. In het kader van "samen zijn we sterk" bestaat daarna de mogelijkheid om via mijn netwerk in contact met anderen te komen, zodat er een bundeling van positieve krachten gevormd kan gaan worden. Uiteraard is deze mogelijkheid geheel vrijblijvend. 

Zie voor meer informatie ook:  Visie en Werkwijze