Praktijk VerbeterKunst
Last omzetten in kracht, verlicht het leven.

Een greep uit ervaringen van een aantal cliënten

Man, 79 jaar, wil van winter depressies af

In dec 2019 en jan 2020 raakte ik in de zoveelste winterdip. "Dat moet anders", dacht ik.

Na 7 maanden VERBETERKUNST met goede diepgaande gesprekken, uitdagende opdrachten en intense BBRM-sessies, heb ik het beste in mezelf hervonden. Ik sta weer sterk en vreugdevol in het leven en heb amper weet van mijn hoge leeftijd.  :-) 

Vrouw, 60 jaar, zoekt innerlijke rust en vertrouwen;

Mijn tot nu toe meest ingrijpende sessie heb ik nog geen week geleden gehad. Het was in ieder geval verrassend dat een voorval uit mijn verre verleden zoveel lijntjes, paralellen en inzicht in andere momenten in mijn leven heeft. 

Heel langzaam vallen nu de kwartjes.....het verdriet zit heel diep en heb ik tijdens de BBRM-sessie recht in het gezicht gekeken. En nu niet meer weggestopt, het masker blijft af!

Het hele traject tot nu toe heeft zeker veel effect op mijn lichamelijke conditie: mijn suikerwaardes zijn flink verbeterd en ik ben heel erg goed afgevallen ( 9 kg! in 2 maanden). 

Ook krijg ik momenteel feedback van anderen die merken dat ik meer rust uitstraal. Vond ik erg prettig om te horen: wat ik van binnen begin te voelen is dus ook zichtbaar gedrag. 

Het was een jaar waarin ik mezelf heb herontdekt, vertrouwen kreeg in de kracht in mezelf, super gemotiveerd ben geworden om meer van mezelf te houden en mezelf serieus te nemen: oud gedrag kan en mag ik nu loslaten en ik omarm de nieuwe inzichten en probeer nieuwe gedrag te creëren.
Het is een geweldige ontdekkingstocht die bij Mariëlla in goede handen is!!!


Man, 43 jaar, wil o.a. van onzekerheid af;

Zeker de laatste sessie was zeer sterk en eigenlijk verassend. Er zat blijkbaar veel verdriet in iets waar ik nooit bij stil had gestaan. 

Het zijn fijne, leerzame, emotionele maar ook gezellige behandelingen. Ik snap steeds beter waarom mijn lichaam geen insuline maar aanmaakt. Iets waar internisten geen idee van hebben is mijn ervaring. 

Na de laatste sessie was het erg opvallend dat mijn glucosewaarde's zeer laag waren.


Vrouw, 55 jaar, ondervindt na veel verdieping nog steeds onrust in lichaam en geest;

Wat ik ongelofelijk vond, was t contact met God dat ik heb ervaren tijdens een BBRM sessie.

Ik vond het sterk om via het bewustzijn helemaal terug naar de diepste emotie mijn diepste gevoel van mn diepste put te  kunnen gaan. 

Uniek:  Het is een combi van technieken die dus gaat tot op de kern. 

Verrassend: de methode werkt diep door en legt diepere lagen bloot waar je tot inzichten komt.😄 Kortom een methode die je iedereen gunt❤

Deze methode werkt zo goed door, dat ik binnen een korte tijd eindelijk mijzelf zichtbaar en hoorbaar kan maken, waardoor anderen nu écht weten waar mijn grenzen liggen. Iets waardoor ik veel zelfvertrouwen krijg en me het gevoel geeft dat ik de regie over mijn eigen leven eindelijk ga krijgen!

Vrouw, 54 jaar, wil meer zelfvertrouwen en zichzelf zichtbaar maken;

Tijdens de sessies ben ik me ervan bewust geworden welke ervaringen van vroeger -op een onbewuste manier- hebben doorgewerkt in mij, waardoor ik erg onzeker ben geworden. Hierin ben ik ook verbanden gaan zien met de ziekte diabetes. 

Gaandeweg de sessies heb ik door BBRM veel inzichten gekregen, heeft het mijn innerlijke en persoonlijke kracht zeer versterkt en heb ik een positiever zelfbeeld gekregen.

Mariëlla is iemand die weet wat ze wilt. Ik ben haar snel gaan vertrouwen en daardoor voelde ik de ruimte om alles met haar te kunnen bespreken. Ze bezit in het bijzonder over veel rust, zeer sterk zelfvertrouwen, heeft een breed scala aan eigen voorbeelden/ verhalen ter ondersteuning en benadert altijd alles positief. Bij haar weet je dat alle persoonlijke verhalen veilig zijn en dat ze nooit een negatief oordeel over iemand zal hebben.

Inmiddels ben ik ervan overtuigd dat lichamelijke heling begint wanneer de geest geheeld is. Dit proces staat centraal binnen het programma van Mariëlla's VerbeterKunst en dat maakt haar aanpak uniek en vooruitstrevend.

Het meest waardevolle voor mij is dat ik nu pas écht een nieuwe start kan maken in mijn leven. Nu weet ik niet alleen dat ik er mag zijn en mezelf mag laten zien, nu vóel ik dat ook écht!